Nyheter

Besøk av Balunicas Bacardi Blu (Bentley)

30.12.2015 18:47

Vi har i julen hatt en kortvisitt av Bentley (Blu fra B-kullet) som nå har blitt 10 mnd gammel. Vi stilte han også ut for første gang i juniorklasse hvor han gjorde det kjempebra. Han fikk exellent og ble nr 2 :) Takk for at vi fikk stille ut den fine gutten deres Miriam og Espen.

Besøk hos Balunicas Bombay Sapphire "Max"

23.05.2015 18:18

Idag har vi vært på en liten roadtrip; først var vi en tur i Skien hos kennel Nicavi og hilse på Nitro sitt siste kull som er 8 uker i morgen. Deretter stoppet vi en tur innom Sandefjord for å besøke lille Bombay som nå heter Max. Han var like herlig nå som når han dro for en måned siden, og det var så deilig å se at han hadde det som plommen i egget i sitt nye hjem :) Under følger litt bilder fra besøket.

 

Førstemann har flyttet fra redet

26.04.2015 11:29

På fredag dro førstemann fra B-gjengen; lille Bombay som skal hete Max. Han flyttet til en barnefamilie i Sandefjord, og vi har fått opdateringer på at det går veldig fint! Han er en kosete glad liten hund :)

Igår var det lille Busy som dro med fly til Tronheim sammen med sine nye eiere. Hun skal hete Jessie. Har fått oppdateringer derifra også, turen gikk fint og hun har allerede begynt å stjele kattematen til katten i hus ;)

De neste 2 drar på torsdag, og den aller siste som drar er Blu. Han skal være her en hel uke til, så det er kos.

Ha en fin søndag! 

Veterinær og hundebesøk!

23.04.2015 19:46

På tirsdag var vi på vår første biltur, og turen gikk til en stor hårete svart ting som ikke var skummel i det hele tatt! Bilturen gikk også veldig fint, var ingen som ble bilsyke ;)

Vi var og hos veterinæren igår for helsesjekk og chip. Alle 5 gikk gjennom med glans, ingen feil å finne. Chipen brøy de seg ingenting om, bortsett fra tøffen Blu som peip litt når ship-instrumentet ble dratt ut igjen. Men det gikk fort over med litt godbiter ;)

I morgen drar førstemann, Bombay som skal hete Max hos sine nye eiere. Deretter drar Busy på lørdag, og hun skal hete Jessie. Bra ikke alle forsvinner samtidig, for da blir det lettere for oss alle å skille lag. 

Snart flytter valpene og hannhund bestemt til Ophelia

18.04.2015 16:06

Nå har valpene blittt 7 uker, og de første to drar allerede til helgen igjen. Jeg gruer meg, men samtidig vet jeg at de skal til gode hjem :)

Idag har vi vært ute i hagen for første gang, og det tok 2 sekunder så var de overalt. I morgen skal vi på vår første biltur, og da går turen til en Berner Sennen for sosialisering. Det blir stas!

Hannhund til Ophelia sitt kull til høsten/vinteren er nå bestemt. Vi har fått lov til å bruke den flotte hannen Himplatorps Anton fra Sverige. Se mer under fliken "valper" og "planlagte valper".

 

Kennel Balunica

09.04.2015 19:42

Endelig! Nå har vi søkt på kennelnavn i snart 1 år, og endelig ble ett av alternativene godkjent. Det ble Balunica, som består av "Bali" og "unicum". Bali var vårt første gårdshund, hun og gårdshunden er unik = Balunica. Syntes det passet veldig bra :) 

Så nå vil alle i b-kullet bli registrert med kennelnavn, søknaden ble sendt inn idag. A-kullet vil og få kennelnavnet registrert så straks vi får sendt inn en søknad om dette også. Så dette blir bra! 

 

Ellers er valpene fordelt de nye eierne, og de blir godt spredd denne gangen:

Bombay flytter til Sandefjord
Blu flytter til Bryne
Bøsta flytter til Nordkisa
Busy flytter til Trondheim
Barbie flytter til Fevik

Valpene 5 uker

04.04.2015 18:15

5 uker har allerede gått, tiden bare flyr avgårde. 3-4 små uker igjen før gjengen skal ut i den store verden. De begynner å bli mer og mer aktive nå, så hvis dem ikke slipper ut av valpebingen når de forlanger blir det ett høylytt spetakkel ;) Så nå er det full rulle rundt i stua, og vi må begynne å passe tærne våre.... AU! Ormkur nr 2 er unnagjort, alltid like gøy å se hvordan de reagerer på denne ekle guffen ;)

God påske til dere alle!

Valpene 4 uker

29.03.2015 17:05

B-gjengen har blitt 4 uker allerede, og de har flyttet ut på stua. Her er det mange nye lyder, men de bryr vi ikke oss om. I tillegg har de andre hundene fått hilse på valpene, og Bali elsker dem og visa versa. Vi begynner også å se forskjeller i personlighetene deres. Blu og Bøsta er de som er først ute med alt, og som er mest nysgjerrige på nye ting. Busy og Bombay er litt mer late, og liker vedig godt å kose. Barbie er en god blanding og elsker å gi bort nusser <3 

Alle valpene er solgt.

Valpene 2 uker

14.03.2015 13:24

Idag er B-gjengen blitt 2 uker, og alle har så og si fått opp øynene :) De prøver nå å vakle seg opp på beina, og det er litt mer liv i kassa. De har nå alle fått navn som de skal hete på stamtavlen og kallenavn mens de er her hjemme:

Hannhund 1: Bombay Sapphire "Bombay"
Hannhund 2: Baracuda Blu "Blu"
Tispe 1: Busted in action "Bøsta"
Tispe 2: Busy doing nothing "Busy"
Tispe 3: Barbiedoll Blues "Barbie"

Det ser også ut til at vi har en hannhund ledig. Ta kontakt ved interesse.

Valpene født 28 februar

10.03.2015 19:28

Lørdag 28 februar var vi og tok røntgen og så 6 fine valper. En snau time etter startet fødselen, og alle valpene var ute på 4 timer. Dessverre mistet vi den ene hannen, men sitter tilbake med 2 store flotte hanner og 3 tisper. En tricolor og en brun hannhund, 2 brune og 1 tricolor tispe. 

11.03.2015: En hannhund settes ut på halvfor/til salgs!

<< 1 | 2 | 3 | 4 >>