7 uker og veterinærbesøk

30.07.2014 18:57

På mandag ble valpene 7 uker, og det var på tide med 7ukerskontrollen. Det var første gang valpene kjørte bil, og turen varte i 10 minutter. Det gikk kjempefint med alle tre, ingen lyd så lenge jeg satt ved siden av buret dems og passet på ;) 

Vel fremme hos veterinæren var det full undersøkning på gulvet. De løp rundt og snuste i alle kriker og kroker og halen var rett til værs på alle tre. Veterinærene var veldig kule, fine å klatre på og tygge litt i håret. Alle tre ble grundig sjekket, tenner og knær var perfekte, og alle tre hadde fått begge steinene ned i pungen. Athos og Arthas tok shippen i nakken uten en lyd, mens Avalon syns den var litt vond stakkars. Men det gikk fint med en gang han fikk komme ned på gulvet, og vi dro hjem igjen med 3 friskmeldte valper :) 

Idag har jeg i tillegg hatt med meg alle tre en og en ut på veien for å se på bilene og menneskene som finnes utenfor det store gjerdet valpene kun har sett hittil i sitt liv ;) Dette var bare kjempespennende! Når jeg og Arhas var ute kom det en kiwipose blåsende i full fart mot oss. Jeg var forberedt på en litt skremt valp, men hva gjør han? Løper etter den og skal leke med den ;)

Nå er det ikke lenge til valpene skal flytte, og tiden går alt for fort.. Første mann til å forlate redet er Athos. Han drar på mandag. Arthas dra på torsdag og Avalon drar mandagen etter. Så de forsvinner gradvis, noe som kan være til hjelp for både oss tobente som firbente. 

Avalon skal ut på halv-fòr, så han ser vi nok en del til. De to andre vil vi og få se litt til da de kun skal flytte til Oslo! Så dette blir bra!